Politika privatnosti

POLITIKA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Poštovani potrošači,

da bismo uspešno poslali Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, mesto za isporuku, e-mail i broj Vašeg mobilnog telefona. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željeni proizvod, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu Vaše porudžbine.

Svi podaci prikupljeni kroz “online” prodaju, uključujući i podatke o proizvodima koje naši članovi pretražuju i kupuju, odnosno o stranicama koje posećuju, biće pažljivo analizirani i obrađeni, a isti će biti iskorišćeni za poboljšanje naše ponude kao i izgleda naših stranica, sve u cilju omogućavanja jednostavnije, sigurnije, brže i udobnije kupovine.

Vaši lični podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Korišćenje naših servisa podrazumeva Vašu saglasnost sa navedenim uslovima korišćenja.  Sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim članovima.

 

0

Korpa