Najčešća pitanja

Kako mogu da poručim proizvode sa sajta?

  1. Poručivanjem direktno na samom sajtu. Potrebno je da odaberete proizvod koji želite da poručite, odaberete određenu boju i veličinu, potom idete na dugme „Dodaj u korpu“. Sa Vaše desne strane izaći će Vam pregled Korpe i onoga što je trenutno u njoj. Izaberite dugme „Plaćanje“, zatim unesite Vaše podatke u polja označena zvezdicom, odaberite način isporuke, prihvatite uslove veb mesta i kliknite na dugme „Naručite“.
    Na mail koji ste naveli pri registraciji stići će potvrda porudžbine, sa ID brojem, što je potvrda da ste dobro ispratili sve korake.
  2. Porudžbinu možete izvršiti i slanjem putem e-maila na info@greyshop.rs. Molimo Vas da nam u tom slučaju prosledite potrebne podatke, kako bi Vaša porudžbina mogla da se realizuje: >Šifra artikla >Veličina >Boja>Ime i prezime primaoca >Adresa za isporuku >Mobilni kontakt telefon.

Kako da znam koje veličine su u ponudi?

Poštovana/i na sajtu je prikazana kompletna ponuda. Pored slike svakog artikla, sa desne strane imate prikazan izbor dostupnih veličina.

Kako da znam koja mi veličina odgovara?

Poštovana/i sve veličine su date u centimetrima na kraju svih slika određenog proizvoda.

Kako mogu da platim proizvod koji želim da kupim?

Poštovana/i plaćanje se vrši pouzećem, odnosno prilikom preuzimanja paketa od kurirske službe.

Za koliko stiže isporuka?

Poštovana/i rok za slanje poručenog artikla je 5 radnih dana. Na žalost, nismo u mogućnosti da preciziramo tačan dan i vreme isporuke, jer to ne zavisi isključivo od nas već i od kurirske službe. 

Koja kurirska služba vrši dostavu?

Poštovana/i sarađujemo sa kurirskim službama Royal Express i Post Express. Prilikom porudžbine imate mogućnost odabira kojom od te dve službe želite da Vam pošaljemo paket.

Koja je cena dostave?

Cene dostave ROYAL EXPRESS i POST EXPRESS najbolje da proverite na njihovim sajtovima u trenutku porudžbine. 
Cene dostave kurirskih službi ROYAL EXPRESS i POST EXPRESS proverite na njihovim sajtovima u trenutku porudžbine -> Royal Express i Post Express.

Dopadaju mi se proizvodi koje imate na sajtu. Da li mogu da poručim i da isporuka bude van granica Srbije?

Poštovana/i u mogućnosti smo da artikle poručene na sajtu http://umornastopala.rs/  isporučujemo isključivo na teritoriji Srbije.

Za sve ostale zemlje još uvek nemamo mogućnost slanja.

0

Korpa